Menu Zavřeno

Termíny turnajů 2018

Letos nás čeká o turnaj více, proto raději dávám vše do jednoho článku, abyste si mohli napsat do kalendáře všechny zaráz.

Jako první nás již 20. ledna čeká losovaný halový turnaj. Bude probíhat v Jedovnicích a je určen celkem pro 6 týmů. Jak už název napovídá, nebude se jednat o turnaj tradičních týmů, ale na turnaj se místo toho budete hlásit jako jednotlivci, z kterých se nalosují náhodné týmy. Do týmu počítáme 9 lidí – brankář, alespoň 2 ženy a zbytek kluci. Tedy jedná se o turnaj pro prvních přihlášených 54 lidí. Odehraje se systém každý s každým a vítězům bude patřit neutuchající sláva vítězů z prvního takového turnaje. Přihlašování bude spuštěno ještě tento týden.

S končící zimou se odehraje již tradičně v Ivančicích halový turnaj a to 24. března. Bude to už taková klasika – 10 týmů systém každý s každým. Upozorňuji jen, že hraje prvních 10 přihlášených – u posledního ročníku už byl dvoutýmový převis, tak moc neváhejte s přihláškou. Přihlašování spustíme v posledním lednovém týdnu.

Turnaj v Zamilovaném hájku bude v sobotu 2. června. Snad netřeba dodávat nic dodávat. Systém bude uzpůsoben počtu týmů tak jako každoročně. Jen bych opět poprosil, abyste počítali s páteční brigádou na úpravy hřišť – sekání, hrabání, vyměřování, zahrabávání děr. Kdyby někdo dovezl sekací traktorek ze svého velkopanského sídla, ušetřilo by to čas odhadem tak 20 osobohodin.

Zatím posledním plánovaným turnajem je Nížkov. Tentokrát bude hned na začátku školního roku – 8. září. Proto si to zapiště do svých oddílových kalendářů – žádné zahajovací výpravy nebudou!

Related Posts

2 Comments

Napsat komentář