Menu Zavřeno

Soutěž o nové (první) logo ufobalu

Náš nejoblíbenější, nejatraktivnější a nejvíc nervydrásající ze všech světových sportů (až na skeleton – ti borci jsou prostě magoři) už nevyhnutelně nutně potřebuje nové logo pro propagaci, prezentaci, zviditelnění a hlavně, aby dostal tvář. Každý kdo toto logo uvidí, ať už jako podprahovou součást reklam v kině, či na všech sloupích, tak zatouží stát se jedním z nás a hodit si magicky plastickým nesmyslem, kterému se v letových schopnostech vyrovná snad jen vysloužilý Concorde.

Ale aby to tu nebyl jen samý blábol, podstatné na tomto příspěvku je to, že byla vypsána SOUŤĚŽ o nové logo, kterou naleznete ZDE!

Vítěz této soutěže bude zvěčněn nejen mezi příznivci tohoto webu, ale jeho jméno bude vytesáno do základního kamene první ufobalové haly spolu se jmény velkých zakladatelů a souřadnicemi tajného místa, kde byl zakopán ve schránce z osmia ufo, které bylo poprvé použito ke svatému účelu hry v ufobal (tehdejší čeština ještě neznala skloňování cizích slov v dnešní podobě. Např. kaktus bez kaktu). Mimo to bude odměněn i materiálně, pokud to politická situace dovolí – v nejbližších dnech očekáváme velké změny zejména v oblasti bezpečnosti obyvatelstva a vyrojení místní domobrany.

Soutěž je otevřená všem tvořivcům a tvůrkyním a není omezen počet návrhů na osobu. Takže směle do toho, ať vyhraje ten nejlepší!

Related Posts

Napsat komentář