Menu Zavřeno

Jarní turnaj 2020

I přes nepřízeň osudu to vypadá, že si přeci jen budeme moci legálně zahrát o titul nejlepších roztáčečů. Letos se to celé totiž bude točit kolem konfliktu vládních opatření a neochvějné touhy to pořádně roztočit. A to ve stejném datu, jako se odehrála grandiózní bitva o Normandské pobřeží, o které natočili nejeden biják. Pro jedince vzdělané v protizápadní ideologii píši o 6.6.

Točení proběhne tradičně v Zamilecu na naší loučce rozdupané při předchozích točeních. Samo sebou nástup již zkompletovaných týmů bude už 9:30 abychom to mohli roztočit co možná nejdřív!

Hrát se bude opět na 4 hřištích a pískat si to tóčo budeme taky sami jako vždycky.

Přihlašování je možné do středy 3.6. 2020 a to na UfoIsu (nebo kliknutím na tento hyperlink, který Vám pomůže).

Každá sranda něco stojí a proto od každého týmu budeme chtít 50Kč/osobu. Prosím o zaslání této částky za celý tým a to do stejného data, tedy 3.6.2020.
Platbu prosím na účet 670100-2210457032/6210 a do zprávy něco, čím Vás snadno budeme moci identifikovat. Pokud Vás na turnaj dorazí méně, padíka vrátíme, pokud více, tak nám něco ještě visíte.

Důležité! Prosíme všechy, aby si donesli dezinfekci pro svůj tým v dostatečném množství! Nějaká erární bude, ale rádi bychom, aby si každý donesl svojí.

Kdo může, tak prosím v pátek počítejte s brigádou na místě dění, abychom měli co možná nejlepší podmínky. Letos poprosíme navíc o pomoc s úklidem – dětský turnaj letos nebude, takže musíme sklidit ještě večer.

No a zakončíme to jak jinak než točením. Letos si opět trochu zatočíme hlavy v šenku na Šafaříkové – Šafářka. Pro více informací sledujte Facebooky.

Už se na Vás těšíme,
za organizátory,
Mates

Related Posts