Menu Zavřeno

Nová ufa k dispozici

Protože ufobalová ufa postupně přestala být na trhu k dostání, nechal jsem jich spoustu vyrobit na zakázku. Minulý týden jsme je vyzkoušeli a lítají výborně :).

Jak je seženu?

Brňáci je můžou příležitostně sehnat u Orwena (nějaká klasická prodává i Miláno, podrobnosti zjišťuji) buď po individuální domluvě mailem, nebo lépe jednou za čas přímo na tréninku — viz vpravo box Chystáme. Cena je 45 Kč za kus (část z ceny jde na turnajové ceny a provoz webu).

Na své si přijdou i mimobrněnští. Už teď je k dispozici i ve skautském eshopu obchod.skaut.cz/propagacnimaterialyapredmety/frisbee/ufobal-letajicitalir

Jsou nová ufa v něčem lepší?

Jo :). Přemýšlel jsem jak vyřešit to, že jsou všechna ufa hrozně podobná a podpisy se postupně stírají. Nejlepším řešením se ukázaly být kulaté permanentní voděodolné samolepky na vnitřní straně ufa. Každá samolepka má unikátní barvu pozadí, takže si stačí jen zapamatovat svůj odstín.

Nové ufo s nálepkou už si poznáte. Nálepky jsou zvlášť (nalepte si je sami).

Dál už je to o něco víc cool. Ta černobílá hranatá struktura (QR kód) pak propojuje ufo s kyberprostorem ;-). Na příbalovém letáku už všechno vysvětlené. Zatím jen prozradím, že spolu s létajícím talířem dostanete tajný odkaz na web, kde si jej můžete virtuálně podepsat.

V případě, že ufo ztratíte a najde jej někdo s chytrým telefonem, cesta k majiteli pak bude jedodušší a zábavnější.

Součástí bude i pár dalších herních funkcí, ty ale spustíme až po turnaji v září. Rozhodně se můžete těšit na to, že ufobal získá další rozměr :).

 

Related Posts

Napsat komentář